Mobilier din lemn masiv cluj

Usile de interior pe care le comercializam sunt de cea mai inalta calitate si cu design deosebit. Abordand atat stilul clasic cat si cel modern.  Suntem deschisi spre a colabora cu diverse firme de design. Pentru amenajarea hotelurilor, diverselor sedii de firme, a vilelor sau chiar a apartamentelor dvs.

Usile din lemn masiv stratificat sunt realizate pe comanda in functie de necesarul fiecarui client, toate detaliile fiind stabilite individual pe fiecare usa in parte.

Usile de interior vin gata echipate cu balamale cu reglaj 3D, chedere de cauciuc, broasca, si manere cu sild marca Hope in 2 variante de nuanta.

Pentru oricare dintre modelele de usi de interior comecializate de noi, se pot combina intre ele pervazele, capitelurile (coroana de deasupra), modelul foii de usa asa cum doriti dvs.

Mobilier din lemn masiv cluj

Mobilier din lemn masiv cluj

Detalii Bogate

Usi de Calitate

Uși de cea mai înaltă calitate si cu design deosebit, abordând atât stilul clasic cât si cel modern.

Lemn Masiv

Usi de interior confectionate integral din lemn masiv (toc, prevaz, foaie usa).

Deschisi la Colaborare

Suntem deschisi spre a colabora cu diverse firme de design pentru amenajarea hotelurilor, sediilor de firme, a vilelor sau chiar a apartamentelor dvs.

Experienta

Cu o experienta de peste 20 de ani am ajuns unul din cei mai importanti producatori de usi din partea de vest a Romaniei.

Diversitate

In permanenta suntem preocupati de diversificarea gamei de modele si a finisarii coloristice.

Design

Rafinamentul, eleganta si calitatea finisarii reprezinta cartea de vizita a produselor noastre