+40 755 108 200 | office [ @ ] blackgemini.ro

Usile de interior Black Gemini

    Usile de interior Black Gemini sunt realizate în totalitate din lemn masiv de tei, pin, frasin sau stejar. Cu exceptia usilor de interior cu compozit celular, usile Black Gemini nu au in componenta lor materiale precum MDF, PAF, PAL etc. Totul este numai lemn masiv stratificat.
  • Foile de uşă au o grosime pe friz de 42mm. Frizurile sunt triplu stratificate, stratul interior de stratificare fiind format din mai multe straturi asezate vertical.

  • Frizurile foilor de usa sunt triplustratificate pentru a conferii uşii o rezistenta mai mare şi pentru a împiedica torsionarea sau curbarea sub acţiunea diverşilor factori precum umiditatea, diferenţe de temperatura, forţe mecanice. Tocurile, foaia de usa si tăbliile din foaia de usa sunt executate în totalitate din lemn masiv.

  • Tocurile usilor au o grosime de cuprinsa intre 45 si 50 de mm si se pot realiza la o latime cat este grosimea zidului clientului(variant ideala) sau la o latime de 100 mm, iar diferenta pana la grosimea zidului putand fi acoperita prin aşanumitele prelungitoare de toc cu o grosime de cca. 18 – 20 mm (variant mai ieftina) care sunt realizate tot din lemn masiv.

  • Pervazele usilor se fac reglabile atat pe interior cat si pe exterior pentru toate usile. Aceasta tehnica de pervaze reglabile, asigurand o mai buna mascare in cazurile zidurilor cu mici imperfectiuni, reusind sa ascunda multe din defectele de tencuire a zidurilor. Pentru usile din lemn masiv de tei, stejar sau frasin si pervazele sunt realizate din lemn masiv din esenta respective. Pentru usile din din compozit celular furniruite cu furnir natural, pervazele se vor realiza din MDF furniruit cu furnir natural de stejar.

  • Usile din compozit celular, sunt din combinatie intre lemn masiv , MDF 4mm furniruit cu furnir natural de stejar si compozit celular in interiorul foii de usa (acest compozit cellular, poate sa fie realizat atat din fagure de celuloza celular special pentru usi car si din pal tubular) Tocurile acestor usi sunt realizate in intregime din lemn masiv de tei stratificat si sunt furniruite cu furnir natural de stejar. Foaia de usa are o grosime de 40 – 42 de mm si este realizata dintr-un cadru periferic in foaia de usa de lemn masiv de tei sau raşinos de cca 10 cm lăţime, in interiorul acestui cadru fiind asezat fagurele celular sau palul tubular, iar deasupra este imbracat pe o parte si pe alta in MDF de 4mm furniruit cu furnir natural de stejar. Pervazele pentru aceste usi sunt realizate din MDF furniruit cu furnir natural de stejar. Usile sunt foarte rezistente, datorita faptului ca toate elementele de rezistenta sunt realizate tot din lemn masiv, asa ca inclusive balamalele cu reglaj 3D si broasca sunt prinse in lemn masiv nu in MDF sau Pal.

  • Izolarea fonica si termica este asigurată de calităţile naturale ale lemnului care, la o grosime de 42mm pentru uşile de interior, este un excelent izolator atat fonic cat si termic.

  • Etanşeitatea este relizata prin adaugarea unei garnituri de etanşare din plastic cauciucat, ce se mulează pe toc, asigurând o închidere silenţioasă şi etanşă.

  • Finisarea usilor de interior se realizeaza prin folosirea baiturilor si lacurilor de ce-a mai buna calitate
frontpage door
frontpage door 2